7 niktotin påsar med smak av bär

KILLA Blueberry EXTRA STRONG
Killa blueberry är en extra stark nikotinpåse med en söt smak av blåbär. Det är hela 24mg nikotin per gram och dosan rymmer 24st nikotinpåsar.

LYFT RUBY BERRY
LYFT Strawberry Bloom är äntligen tillbaka men under nytt namn; Lyft Ruby Red. Dessa nicopods med smak av härliga svenska jordgubbar och röda bär är ett måste för den som snusar nikotinpåsar. Lyfts produkter är helt tobaksfria och är tillverkade av andra typer av växter.

LIPS STRAWBERRY
Ny och välsmakande nikotinpåse från LIPS. Med stark och fruktig smak av jordgubbar känner du hur hela kroppen får sommar vibbar när man testar denna för första gången.

SWAG FRESH ULTRA STRONG (VERY STRONG)
Storsäljare inom nicotine pouches med smak av jordgubbar. Swag fresh ultra strong marknadsförs som en av de starkaste nikotinpåsarna på marknaden med en nikotinhalt på 25mg/g.

77 BLACK CURRANT ALL WHITE SLIM
Svarta vinbär har alltid varit mångas favorit bär i trädgården, i drinkarna och till söndags steken. Nu finns det äntligen som nikotinpåse och i flera olika styrkor med nikotin. Vill man begränsa sina nikotinnivåer så är det perfekt att använda denna serie med nikotinpåsar där man kan börja med de starka varianterna för att sedan byta till de svagare nikotinpåsarna för att minska intaget av nikotin.

GRANT WILD BERRY
Grant Wild Berry Slim Light är välsmakande nicotine pouches med en slimmad design för att minimera slitaget på tandköttet. Påsarna har en härlig smak av skogens alla bär och en liten smak av mint.
Grant dosa innehåller hela 27st påsar med en låg nikotinhalt på 4mg/g.

ICE LIQURICE RAZZ STRONG PORTION
Lakrits och hallon i en nikotinpåse – Det sammanfattar ICE produkt Liqurice razz strong portion. Stoppa in denna under läppen och räkna med en stark nikotinkick. 24st nikotin påsar per dosa och hela 18mg/g nikotin.